groepsfoto750

Foto: Peter van Loon

Maandag:
om 9.00 uur vertrokken wij met 56 personen richting Bilstein.
Arie verwelkomde de nieuwe mensen die voor het eerst meegingen. En hoopte dat een ieder een fijne midweek zal hebben.
Een stralende zon ging met ons mee. De stemming was goed en iedereen was op tijd.
Wij reden richting Babberich om daar 2 bakjes koffie te nuttigen met overheerlijk gebak.
Om vervolgens door te rijden naar Hotel Bilstein ( Sauerland ) voor een overheerlijke lunch.
's Middags kleine rondrit door het Sauerland, toen wij terug kwamen stond er koffie of thee met gebak voor ons klaar, 's avonds een wandeling door het dorp met kleine klimpartijen erg gezellig en natuurlijk halverwege de wandeling een glaasje schnaps.

Dinsdag: Bustocht met o.a. een boottocht op de Biggesee. Het was schitterend prachtig weer.

‘s Middags lunch in het Hotel. Om 14.30 uur vertrokken wij naar Attendorn je kon daar ook de Druipsteen grot bezoeken of je kon de stad bekijken met Vakwerkhuizen, dus vrije keuze voor een ieder.

Woensdag: Bezoek aan Willigen Glasblazerij wij kregen een lunchpakket mee die je zelf klaar kon maken. Ook kregen wij de tijd om in Willingen te winkelen of een terras te pakken. 's Avonds live muziek in de Pub waar goed gebruik van gemaakt werd, gezellige meezingers het was bere gezellig. Wij waren een grote familie, de mensen die niet in de Pub waren zaten een spelletje of T V. te kijken op de kamer, daar kiest een ieder zelf voor.

Donderdag:  Warsteiner Bierbrouwerij stond op het programma uiteraard voor de mannen erg in trek. Wij kregen eerst een film te zien en daarna een rondrit met een treintje prachtig zo`n uitgebreid gebied zo groot en mooi. Wij gebruikten daar eenvoudige lunch, soep met een harde bol. `s Avonds was er een bingo met een hapje en drankje en de mannen konden voetbal kijken in de filmzaal jammer voor de mannen dat Nederland verloor.

Vrijdag:  Vertrek 10.00 uur. Tja, en dan alweer naar huis, een lunchpakket klaarmaken voor de terug reis. Vervolgens naar Keulen te rijden om daar nog een paar uur te vertoeven de Dom te bekijken of te winkelen. Kortom voor ieder wat wils. En zo komt aan de 5-daagse reis ook weer een einde. Onze afscheidsdiner was in Restaurant Bosgoed in Wilp.
Om plusminus 20.45 uur kwamen wij moe en voldaan weer thuis.
Frits sprak een woord van dank voor onze chauffeur Berend Withaar.

De Senioren Belangen reiscommissie kan terugblikken op een gezellige en harmonieuze midweek.

(verslag: Gerrie Velker)