Deze pagina geeft een aantal links naar relevante externe organisaties.
Door op het logo te klikken komt u op de website van de betreffende organisatie. 

InfoNu is een online bibliotheek met informatie die 24 uur per dag beschikbaar is. Net als in een bibliotheek, is bij InfoNu een grote verscheidenheid aan onderwerpen te vinden oftewel: Informatie van A tot Z


Heeft u een goedkoop treinkaartje nodig?
Hier vindt u een site met allerlei aanbiedingen en bestelmogelijkheden voor treinkaartjes, zowel voor binnen- als buitenland. 

Wij vergelijken via deze website verschillende verzekeringen, zoals zorgverzekeringen, reisverzekeringen, autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, ongevallenverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en buitenhuisverzekeringen.

Logo website Alleszelf.nl

Langer en beter zelfstandig wonen. Tot op de hoogste leeftijd.
Alleszelf.nl wil ouderen, mantelzorgers en hulpverleners inspireren en helpen om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig te blijven wonen en alles maximaal zélf te regelen. Deze website van Alleszelf.nl is oorspronkelijk opgezet als een soort marktplaats voor senioren om meer overzicht te kunnen bieden uit de enorme brei aan informatie voor senioren.

Reisinformatie website 9292 geeft u een reisadvies dat het beste bij u past, ongeacht met welk vervoerbedrijf of vervoermiddel u reist. Daarmee zijn we de reisinformatie-autoriteit in Nederland; de verbindende schakel tussen OV-reizigers, OV-bedrijven en verantwoordelijke overheden.

Bij ernstige incidenten kan de (lokale) overheid crisis.nl inzetten met belangrijk nieuws of aankondigingen. Via crisis.nl geeft de overheid u informatie over een ramp of ernstige calamiteit.

 
Copyright © 2021 Senioren Belangen.