ledenvoordeel

Per 10 maart 2017 is sigarenwinkel en boekhandel Verwoerd in de Dorpsstraat in Scherpenzeel veranderd in een vestiging van Primera.
Op vertoon van uw ledenpas van Senioren Belangen krijgt u bij Primera Scherpenzeel 20% korting op wenskaarten.

primeraopening
Bij Primera kun je terecht voor het leukste assortiment wenskaarten. Zij hebben een uitgebreide collectie. Zo is er voor elk moment genoeg keuze.
Op zoek naar een wenskaart om iemand te feliciteren met een verjaardag, geboorte, jubileum of huwelijk? Of iemand beterschap wensen? Bij Primera slaag je altijd! Of stuur een kaartje naar iemand om te laten weten dat je aan deze persoon denkt. Wie vindt het nou niet leuk om een kaartje te ontvangen?
Leden van Senioren Belangen krijgen op vertoon van hun ledenpas 20% korting op wenskaarten.

Naast de leuke wenskaarten gericht op verschillende momenten, vind je bij Primera ook uitgebreide seizoens-collecties zoals kerstkaarten, valentijnskaarten, moederdagkaarten en vaderdagkaarten.

De Primera spaarpas
Met de Primera spaarpas spaar je Primera punten over je aankopen. Je spaart voor een gratis 1/5 Staatslot of de helft in contanten. Daarnaast geeft de Primera spaarpas exclusieve kortingen en voordeel op speciaal geselecteerde artikelen voor spaarpashouders.

Bij Primera Scherpenzeeel kunt u terecht voor:
Lekker lezen
Wenskaarten
Cadeaus
Kantoorartikelen
Kansspelen
Tickets voor evenementen, concerten en musicals
Tabaks artikelen

Primera Scherpenzeel
Dorpsstraat 245
53925 KC Scherpenzeel
033-277 2247
www.primerascherpenzeel.nl