Belastingdienst
U kunt als lid van Senioren Belangen gebruik maken van de Belastingservice door ons lidmaatschap van de FASv.
Senioren Belangen kan ondersteuning en advies geven bij belastingaangiften, verzekeringsvraagstukken en eventuele andere financiële vragen van leden.

De Belastingservice is in principe bestemd voor leden vanaf 65 jaar, met een inkomen tot ongeveer € 36.022,- voor een alleenstaande en tot € 54.264,- per jaar voor gehuwden of samenwonenden.
De belastinginvuller werkt op basis van vrijwilligheid en komt bij u thuis uw belastingaangifte doen.
Gemaakte onkosten, zoals reis- , kopieer- en printkosten kunnen door de belastinginvuller in rekening worden gebracht, als dit van tevoren aan u is meegedeeld. 
 
Voor verzoeken om assistentie bij het invullen van uw belastingformulier kunt u telefonisch of via e-mail terecht bij de coördinator van deze services:
 
Jan Harskamp
Paulus Potterlaan 23
3931 TC Woudenberg
Telefoon: 033 286 3461
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Aan de heer Harskamp kunt u kenbaar maken wat uw voorkeuer of specifieke wensen zijn. U krijgt in principe een van de vrijwilligers toegewezen, e.e.a. afhankelijk van de hoeveelheid werk op dat moment. De heer Harskamp informeert na uw aanvraag de betrokken vrijwilliger en u wordt daarna gebeld voor een afspraak door een van de vrijwilligers. 

Onkosten bijdrage:
Bijdragen in de onkosten kunnen rechtstreeks worden afgedragen aan diegene die u helpt. U kunt het bedrag ook storten op bankrekening nummer NL87 RABO 03079301 30 onder vermelding van "belasting service + jaartal".