In Woudenberg kunt u voor kleine klusjes in en rond het huis zoals bijvoorbeeld het ophangen van een schilderij, het vervangen van een kapotte lamp of het instellen van de televisie, een beroep doen op de Klussen- en Boodschappendienst van de SWO (tel.: 06 3066 9714).
Ook In Scherpenzeel en Renswoude kunt u hiervoor de Klussendienst van de SWO inschakelen ( tel.: 0318 51 2916 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
klusjesman250Soms betreft de hulpvraag echter ook kleine en wat grotere klussen die buiten het werkgebied van bijv. Belastingservice of de bestaande klussendiensten vallen. Te denken valt bijvoorbeeld aan hulp bij het onderhoud van de woning of de tuin, hulp bij wat grotere doe-het-zelf klussen, kleine reparatiewerkaamheden of hulp bij het in orde brengen en houden van de administratie. Natuurlijk kan men hier betaalde vaklui voor inschakelen, maar dat kost meestal veel geld.
Het bestuur van Senioren Belangen denkt dat er onder de leden wellicht ook veel mensen en goede vaklui zijn die graag wat omhanden hebben en tijd en zin hebben om andere leden te helpen.
Natuurlijk hoeft dit niet altijd voor niks. In principe is dit een zaak tussen degene die hulp vraagt en de persoon die hulp verleent, maar afhankelijk van de aard en omvang van de werkzaamheden lijkt een bescheiden vergoeding wel op zijn plaats.
 
Heeft u hulp of advies nodig, of wilt u uw diensten aanbieden om andere leden te helpen, meldt u dan aan bij de coördinator Frits Velker (tel.: 033 2867078). Hij brengt dan de vrager en de aanbieder met elkaar in contact.
 
klusjesman3Een voorbeeld is iemand, die lichte werkzaamheden aan tuintjes voor onze leden te willen verzorgen.
Een andere aanbiedster wil onze leden graag helpen met administratieve problemen.
Te denken valt hierbij aan:
- Het niet meer in staat zijn om de eigen administratie te verwerken.
- Behandelen van aanmaningen.
- Het schrijven van brieven aan (overheids-)instanties.
- Hulp bij CIZ indicaties,
- etcetera.
Vertrouwelijkheid is hierbij gegarandeerd.
 
Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken of u wilt uw kennis en expertise aanbieden, dan kunt u bellen met onze coördinator, de heer Frits Velker, Tel: 033 286 7078 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zullen t.z.t. trachten vraag en aanbod via deze website te laten lopen.
Een reeds werkend voorbeeld is de website WeHelpen.nl, waarover verder op deze site meer uitleg.
 
 
 
Copyright © 2020 Senioren Belangen.