Veilig internetten: zo blijf je veilig online

Een dag niet online is een dag niet geleefd. Beetje overdreven misschien maar tegenwoordig kun je álles online regelen. Van je bankzaken tot je boodschappen. Hartstikke mooi natuurlijk, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Hackers, virussen en onveilige verbindingen liggen overal op de loer. Internet beveiliging wordt dus steeds belangrijker.
Tijd voor een paar handige tips.

Hier worden 19 redenen gegeven waarom de iPad of Tablet de ideale seniorencomputer is. Vooraf een excuus voor de vooroordelen over senioren, die hier worden uitgestort. Trek het u niet aan, we zijn gelukkig allemaal verschillend.

ipad2 300Wilt u meer weten over het gebruik van uw PC, Laptop, Tablet, Smartphone en I-Phone of bepaalde programma's zoals bijv. Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint, Skype, Facebook etc. of wilt u assistentie bij het installeren en instellen van deze programma's, dan is privé hulp en privé educatie aan huis de meest effectieve en efficiënte manier om snel aan de slag te kunnen.

Wilt u meer kunnen doen met uw tablet, computer of met internet? Kom dan naar een SeniorWeb Leercentrum in Woudenberg of Scherpenzeel.

 
Copyright © 2018 Senioren Belangen.