De oorsprong van Alleszelf.nl ligt in Capelle a/d IJssel omdat daar o.a. de plaatselijke SWO als partner optrad bij de ontwikkeling van deze informatiesite. Alleszelf.nl beoogt met deze informatieve zoeksite onafhankelijke, deskundige berichten, overzichten en vergelijkingen te bieden. Met inbreng van bezoekers van Alleszelf.nl komt op die manier een uniek platform tot stand waar mensen zelf direct gebruik van kunnen maken.

Het is niet zo dat deze site ineens alle bestaande informatieve websites voor senioren overbodig zou maken, het is een aanvulling. Zeker bij artikelen en vergelijkingen is een eigen oordeel op zijn plaats aangezien ook hier bij de producten en diensten commerciĆ«le belangen niet zijn uit te sluiten. Toch maakt de site een overzichteljke indruk en geeft veel informatie waarbij een eigen kritische blik zeker niet moet worden vergeten.   

De organisatie Alleszelf.nl is ook te volgen via Twitter account Alleszelf.nl, via Facebook en via hun eigen nieuwsbrief Alleszelf.nl met elke week gratis updates.

Bezoek hier Alleszelf.nl (klik op het logo)

 Logo alleszelf150

 
Copyright © 2021 Senioren Belangen.