Informatie van A tot Zinfonu
Op dit moment bevat InfoNu 102.253 artikelen en 5.471 specials, geschreven door 3.498 infoteurs (auteurs op InfoNu). Deze artikelen zijn ondergebracht in 20 overzichtelijke hoofdrubrieken met subrubrieken. Zo is er een rubriek als Auto en Vervoer, Dier en Natuur of bijvoorbeeld Mens en Gezondheid, Sport of Wetenschap. Maar ook Recensies, Mijn kijk op... en Nieuws uitgelicht..., waarbij meningen, visies of nieuws centraal staan.
Kortom, op InfoNu is allerlei informatie te vinden voor iedereen en voor elk wat wils!

Wat maakt InfoNu uniek?
Net als in een bibliotheek, vind je op InfoNu een groot en gevarieerd aanbod van informatie, geschreven door veel verschillende infoteurs. Artikelen bevatten diverse onderwerpen, variatie qua niveau, schrijfstijl en zowel korte als uitgebreide informatie.

Het is ook mogelijk om te reageren op artikelen. Zo kun je laten weten wat je van het artikel vindt of misschien heb je vragen of aanvullingen. Reacties worden -na keuring door de redactie- onder het artikel geplaatst.

De kracht van InfoNu
De kracht van InfoNu is niet alleen het gevarieerde aanbod, maar vooral dat iedereen artikelen mag schrijven en publiceren. Ook jij kunt infoteur worden! Heb je een leuke hobby, een passie, bepaalde kennis waar je graag over wilt schrijven? Het kan allemaal bij InfoNu!

Website: InfoNu

 

 
Copyright © 2021 Senioren Belangen.