Opslag persoonsgegevens leden Vereniging Senioren Belangen
(conform Europese General Data Protection Regulation - GDPR en Nederlandse Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG)

Vastgelegde gegevens:
 • Naam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • E-mail adres
 • Geboortedatum
 • Lidmaatschaps nummer
Beeldmateriaal
 • Foto’s van activiteiten op de website van Senioren Belangen en/of voor publicatie doeleinden (persberichten)
Gebruik vastgelegde gegevens:
 • distributie van nieuws(brieven)
 • attentie en/of felicitaties bij verjaardagen
 • bezoeken van leden (door bestuursleden en belastinginvullers)
 • opvragen en checken van lidmaatschapsnummers
 • controle op betaling contributie gelden
 • foto's voor website en/of publicatie doeleinden (pers berichten)
Protocol
 1. De leden geven door het lidmaatschap van Senioren Belangen expliciet toestemming voor het plaatsen van foto’s van activiteiten van Senioren Belangen op de website en/of voor publicatie doeleinden. Het betreffende lid kan altijd bezwaar maken tegen plaatsing van zijn of haar foto op de website door een berichtje te sturen naar de webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 2. Afbeeldingen op de website van Senioren Belangen mogen zonder toestemming van de webmaster niet worden gekopieerd en/of verspreid, anders dan voor eigen gebruik van een lid van Senioren Belangen.
 3. De vastgelegde gegevens worden niet gedeeld met andere organisaties buiten de vereniging Senioren Belangen zonder expliciete voorafgaande toestemming van de betrokkene.
 4. De vastgelegde gegevens worden bijgehouden op een Excel datasheet in een privé omgeving bij de ledenadministrateur van Senioren Belangen.
 5. Een uittreksel van de ledenadministratie, bestaande uit alleen het lidmaatschapsnummer en de NAW gegevens zijn eveneens toegankelijk op een alleen voor geregistreerde gebruikers (bestuursleden) toegankelijk deel van de website van Senioren Belangen.
 6. De website van Senioren Belangen is een via SSL (Secure Socket Layer) certificaat beveiligde website (https://).
 7. De toegang tot het alleen voor geregistreerde gebruikers bestemde deel van de website wordt verleend onder voorwaarden, dat de aldaar vastgelegde gegevens niet worden gekopieerd of op andere wijze worden verspreid en zijn slechts bedoeld voor eigen gebruik zoals raadpleging gegevens t.b.v. de vereniging Senioren Belangen.
 8. Leden, die hun lidmaatschap opzeggen worden door de ledenadministrateur uit het actuele ledenbestand verwijderd.
 9. Het is de verantwoordelijkheid van de webmaster om geregistreerde gebruikers, die geen toegang meer nodig hebben tot niet-publieke gegevens op de website, te blokkeren en/of te verwijderen.
 10. Als (onbedoeld) misbruik of vermeend misbruik van door ons beheerde persoonsgegevens wordt gesignaleerd, dient dat binnen 24 uur aan het bestuur van Senioren Belangen te worden gemeld.
 11. Wilt u de door Senioren Belangen bewaarde gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen neem dan, bij voorkeur via e-mail, contact op met onze ledenadministratie Jan Harskamp; E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel. 033 286 3461
Voor vragen over dit onderwerp kunt u contact opnemen met de webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


06/02/2018 (oorspronkelijke versie)
28/05/2018 (herzien versie)

 
logoswo
         Woudenberg
 
 
 
  
     SWO Scherpenzeel/Renswoude

 Scherpenzeel-Renswoude

 

 

             Facebook logo                

Lokaal nieuws

rtvutrecht100 
 
Logobdu100 

Landelijk nieuws

 logo nu nl    logo nu sport
Onze vereniging is aangesloten bij de landelijke Federatie van Algemene Seniorenverenigingen (FASv).
FASv weblogo
 logo nvog 250
 
Copyright © 2019 Senioren Belangen.